Skip to content

Велики успех наших спортисткиња

На Спортским играма младих које су се ове године одржале на Копаонику од 25 – 27.09.2020.године, наше младе спортисткиње, и ученице првог разреда Средње школе, оствариле су пласман на Међународном такмичењу у Сплиту.

Поводом великог успеха на спортским такмичењима, директорка школе Бранка Ракоњац је честитала ученицама на изузетним резултатима и пожелела успех на међународном такмичењу, истичући значај њиховог успеха као подстицај како вршњацима, тако и свим осталим ученицима На окружном такмичењу у Прибоју, 20.јуна 2020.године, Имана Бајровић и Лана Матовић су са својом екипом, у конкуренцији девет екипа са Златиборског округа у баскету „три на три“, освојиле прво место и пласман на Државно такмичење на Копаонику. На Државном такмичењу су освојиле друго место, и пласман на Међународно такмичење у Сплиту.

На окружном такмичењу у Прибоју, такмичиле су се Жана Пушичић и Андријана Недовић у одбојци на песку, и од 24 екипе освојиле прво место и пласман на Државно такмичење, а затим и прво место на овом такмичењу и пласман на Међународно првенство у Сплиту.

Младим спортисткињама и њиховим тренерима Наташи Бучевац и Слободану Јојевићу, Средња школа честита на запаженим резултатима и ажели пуно успеха у Сплиту!

 

© 2018 – 2024 Средња школа Нова Варош