Skip to content

Учешће на дигиталној коференцији Синергија 20

Компанија „Мајкрософт“ је ове године организовала јубиларну дигиталну конференцију , у нешто другачијим условима, 25. и 26.новембра 2020.године, под називом „ Синергија 20“.

  Средња школа је позвана да буде један од излагача на Конференцији, за коју је било потребно да се сними филм и презентује рад школе и искуства у коришћењу дигиталних алата у пакету ОФИС 365

„ Синергија 20“ је  један од великих догађаја и учешће на овој конференцији је значајна референца за школу.

„ Синергија“ се од почетка постојања бави Мајкрософт технологијама, а ова јубиларна конференција се бавила темама које су у последњих годину дана кључне промене у вези са променама и  новим условима рада. Конференцију је отворио генерални директор Мајкрософта у Србији, а регистровало се 2600 учесника, и 33 предавача се представило публици.

Увод у теме о образовању представили су високи представници МПНТР, Министарства културе и информисања, Универзитет у Београду,  УНИЦЕФ, И Фондација Петља.

Представљање учења на даљину и примере добре праксе у школама, применом платформе „ Мајкрософт тимс“ , директним учешћем на конференцији презентовала суи  два директора средњих школа, директор Техничке школе из Ужица, Драган Туцаковић, и директорка Средње школе у Новој Вароши, Бранка Ракоњац.

© 2018 – 2024 Средња школа Нова Варош