Skip to content

Прослава Дана школе

28.септембра је прослављен новоустановљени Дан школе. Програм је започет извођењем химне Боже правде у извођењу хора Средње школе уз клавирску пратњу ученице Калине Ракоњац.

Програм је настављен говором директорке Бранке Ракоњац, а затим су уручене награде ученицима који су освојили прва три места на литерарном и ликовном конкурсу поводом Дана школе.

Прву награду на литерарном конкурсу је освојила ученица Неира Чичић, док су другу и тречу награду освојиле ученице Драгана Куртић и Милица Матовић.

На ликовном конкурсу је прву награду освојила ученица Марија Млађеновић, а другу и тречу награду су освојиле ученице Калина Ракоњац и Аријана Вејсиловић.

На основу постигнутих резултата и залагањима током спортских турнира поводом дана школе награђени су и ученици Милица Пурић, Нађа Сретковић, Петар Иванковић и Дамјан Дивац.

У културно-уметничком програму су учествовале ученице Аурора Вејсиловић,Јелена Руљевић.Николина Матовић, Милица Пурић, Лана Хаџибеговић, Николина Матовић, Неира Чичић и Јелена Руљевић.

На крају програма је приказан кратак филм који су припремили Јелена Грбић,Далида Мусић-Авдић,Ђорђе Василић и Един Мујагић, након чега је уследио коктел.

Усклопу прославе Дана школе су одржани и спортски турнири, у којима су учествовали ученици, њихови родитељи и наставници Средње школе.

© 2018 – 2024 Средња школа Нова Варош