Skip to content

Успеси наших средњошколаца

На фото-конкурсу „Разгледница из школске библиотеке” у организацији Друштва школских бибиотекара Србије, наше ученице Мајда Хаџимуртезић и Неира Чичић освојиле су прво, односно треће место. Ментор овим ученицама је била професорка Садија Башовић.

На окружном такмичењу из књижевности – Књижевна олимпијада, треће место освојиле су Невена Тртовић и Кристина Лазовић, а ментори су професорке Николина Крџавац и Милана Перошевић Мартновић.

Финалиста овогодишњег Флеx програма је Амела Рамчевић, и следећу школску годину ће провести у Америци. Ментор је професорка Далида Мусић Авдић.

На међуокружном такмичењу у кошарци треће место је освојила екипа кошаркашица: Имана Бајровић, Наташа Чоловић, Николина Матовић, Александра Обућина, Милица Пурић, Ивана Думбеловић, Тамара Миетић, Ивана Бјелић, Анка Лечић и Данијела Вујичић. Ментор је био професор Марко Лаковић.

И данас, на окружном такмичењу из руског језика, шест ученица је остварило пласман на републичко такмичење: Тамара Шапоњић прво место, Ена Хаџибеговић прво место, Софија Вуковић друго место, Кристина Лазовић, Николина Матовић и Аријана Вејсиловић треће место! Ментор овим ученицима је била професорка Марина Шапоњић.

Честитамо свим учесницима такмичења и њиховим професорима!

© 2018 – 2024 Средња школа Нова Варош